ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

IMG_4021Η Έρρικα Τσιτιμάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές της στην Αθήνα ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Μελ. Βρετανία στον κλάδο της Συμβουλευτικής (MSc Counselling Psychology, City University of London) και της Κοινωνικής Ψυχολογίας (MSc Organisational Social Psychology, London School of Economics and Political Science).

Έχει εργαστεί σε νοσοκομεία και κέντρα ψυχική υγείας του Λονδίνου ως Συμβουλευτική Ψυχολόγος. Είναι μέλος του British Psychological Society. Από το 2007 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στα Νότια Προάστια, ως ψυχοθεραπεύτρια. Ασχολείται με την συμβουλευτική προσωποκεντρικής κατεύθυνσης σε ενήλικες, ενώ παράλληλα τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της Συμβουλευτικής Γονέων, παραθέτοντας σεμινάρια σε σχολεία προσχολικής αγωγής.

Η κα Τσιτιμάκη διαθέτει πιστοποίηση στην χορήγηση εργαλείων ψυχομετρικής αξιολόγησης (MMPI), καθώς και πιστοποίηση Συμβούλου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια, αρθρογραφεί και δημοσιεύει σε επιστημονικά περιοδικά. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο κοριτσιών στο δημοτικό.